Concept

Ons visie

Premium Pharma is geen aankoopcentrale, geen economische hergroepering maar de eerste en enige farmaservicebedrijf die een volledig economisch beheer- en ontwikkelingsmodel aan de onafhankelijke apothekers aanbiedt.

Premium Pharma stelt de apotheker voor om hen op vlak van zijn rentabiliteit, zijn financieel, administratief en commercieel beheer te begeleiden, terwijl hij onafhankelijk blijft.

Onze waarden

Premium Pharma is een uithangbord met als roeping de onafhankelijkheid van de apotheker te behouden.  In uw buurt, dicht aan huis, een menswaardige apotheek.

Bij het binnenkomen van een apotheek met het Premium Pharma  concept of logo, denkt uw onafhankelijke apotheker aan advies, gezondheid, welzijn, levenshygiëne en zorgt ervoor uw de beste dienst – kwaliteit/prijs aan te bieden.

Door het opbouwen van een vertrouwelijke relatie tussen de klant en de apotheker, zal deze uw juiste behoeften kennen en u zo mee zijn beste aandacht, follow-up en advies kunnen aanbieden.

We richten ons op de klant en zijn behoeften. Het assortiment wordt dus aangepast per apotheek volgens uw verwachtingen.

Premium Pharma heeft als doel u parafarmaceutische producten aan te bieden tegen de laagste prijs.

Onze producten

Premium Pharma ontwikkelt zijn eigen huismerk producten , een privilege voor zijn patiënten en klanten.

We zijn op zoek naar de beste kwaliteit en bieden deze aan tegen de laagste prijs. We wensen dat iedereen toegang heeft tot zorg en gezondheidszorg.

Ons “on-line” advies

Wanneer u een bezoek doet op de Premium Pharma website of op onze ePharma , richt u zich tot de website van een bedrijf, geen dokter, geen apotheker.

We bieden u een service aan en hebben er daarom bewust voor gekozen om geen specifieke adviespagina’s op onze website te publiceren.  Deze zijn volgens ons, uitsluitend bestemd voor de medische professionals.

Als u ziek bent of medisch advies nodig heeft, verwijzen wij u door naar deze professionals, specialisten :   neem dus onmiddelijk kontakt op met uw arts of apothekeren zij zullen u doorverwijzen en u het juiste advies geven.