Wie zijn wij ?

Wij zijn ter dienst van de apotheker en de patiënten.

Volgens sterke ervaring die we opgedaan hebben in de farmaceutische sector en onze ondernemersgeest, delen we een zelfde overtuiging. Er zal altijd een keuze ruimte bestaan voor de onafhankelijke apotheken die zich willen ontwikkelen.
Deze overtuiging heeft ons gestimuleerd een stap verder te gaan en PremiumPharma in 2008 op te richten. Op deze manier kunnen we delen, doorgeven en samen evolueren met de onafhankelijke apothekers zodat hun plaats op de markt gegarandeerd blijft en zodat ze hun diensten en adviezen kunnen blijven voorstellen.

Onze missie

We werken in een meer en meer farmaceutisch en economisch competitieve context. In een wereld van kostenbesparingen, fusies, rationalisatie, de more – harder – better – faster – stronger mentaliteit van MEGA ondernemingen, hebben we maar één doelstelling : de middelen ter beschikken stellen van de apothekers om zich te kunnen vestigen en hun een volledig veilige toekomst te garanderen, in de buurt van hun patiënten.

Een website

“Unus pro omnibus, omnes pro uno”

Er bestaan meer dan 3.000 onafhankelijke apothekers in België. Stel je ééns  voor dat iedere apotheker over een eigen  e-commerce website beschikt ?

We stellen één wetenschappelijke valuta voor : één voor ieder, allen voor één.  Zodra iemand op de website van uw apotheker gaat, komt men op onze website binnen.

Wanneer men een aankoop doet op de website van PremiumPharma, is deze automatisch verbond aan de onafhankelijke apotheker.